Heureka recenze

Jméno: Monika****
Klady

Rychlé dodání a dobrá cena

Zápory

Reakce

Jméno: Anna*****
Klady

prehledne rychle dodani siroky vyber

Zápory

cena dopravy v porovani s inymi eshopmi je vyssi (nie vyhodna pri malych balikoch)

Reakce

Jméno: Anonymní
Klady

Zápory

Reakce

Vážený pane Štúbele, nerozumíme Vašemu hodnocení, zboží jsme Vám dodali dle dohody. Potvrdil jste termín expedice, který jsme dodrželi a zboží dodali dle domluvy. Prosím kontaktujte mne, rád bych věděl, co bylo provedeno špatně.

Jméno: Anonymní*****
Klady

nemám připomínky,v mém případě vše perfektní

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice vážíme.

Jméno: Anonymní***
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás, že nejste zcela spokojen. Budeme se snažit o zlepšení. V tomto období máme hodně zakázek, prosím omluvte případné drobné nedostatky, pracujeme na tom, aby naše služby byly perfektní.

Jméno: Jana Hlídková*****
Klady

Nákup z pohodlí domova, perfektní a rychlá komunikace

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

Paní na telefonu je velmi ochotná a na čem jsme se domluvil to 100% platilo

Zápory

Nutná registrace

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, na eshopu www.podlahy-binder.cz můžete na najít filtrování produktů nejen podle ceny, ale i podle značky, barvy, váhy, výšky, hořlavosti, použití, rubové strany, typu a materiálu vlasu a zátěžové třídy. Těšíme se na Vaši návštěvu a prohlídku.

Jméno: ivker*****
Klady

Příjemné jednání, dobrý výběr

Zápory

Źádné

Reakce

Jméno: auto na pi..
Klady

Přijatelný výběr sortimentu

Zápory

Se zákazníkem neumnějí komunikovat, snaží se jej zastašit, pokud si zboží neodebere...

Reakce

Vážená paní Neumanová, objednala jste koberec, který jsme Vám upravili na míru dle Vašeho zadání. Několikrát jste si jej nechala zaslat na adresu naší přepravní službou a koberec nepřevzala. Poté jste několik dní nebrala telefon, který jste nakonec přijmula a po představení telefon položila. Následně jste nám zasílala několik výmluv emailem, ale zboží opět nepřevzala. Zaslali jsem Vám výzvu, kde jsme Vás informovali, jak postupujeme se zákazníky, kteří si objednají zboží upravené na míru, zboží nepřevezmou a pak nekomunikují.

Jméno: Jana*****
Klady

Rychle dodani zbozi, moznost zaslani vzorku, cena, kvalita.

Zápory

Zadne jsem nezaznamenala.

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice vážíme

Jméno: Anonymní***
Klady

Zápory

Barva koberce neodpovídá barvě zobrazené v e-shopu. O tom, kdy bude koberec doručen jsem se dozvěděla jen chvíli před samotným doručením.

Reakce

Bohužel zobrazení barev a odstínu může být na různých monitorech různé, proto zasíláme vzorky zdarma po celé ČR nebo je možné si zboží osobně prohlédnout na naší prodejně. O termínu doručení jsme Vás informovali 1 den předem a to na uvedený email v objednávce. Odeslaná zpráva je zaprotokolovaná ve výpisu odeslaných zpráv. S přáním pěkného dne tým Kobercového centra

Jméno: I.S.*****
Klady

Široká nabídka podlahových krytin. Zcela náhodný kontakt.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsem rádi, že jste spokojeni!

Jméno: Anonymní*****
Klady

Fajn ceny!

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi

Jméno: MŠlouf****
Klady

komplexnost, operativnost, kvalita, spolehlivost

Zápory

nepoznal jsem nevýhody

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice vážíme.

Jméno: Milan,Decin****
Klady

Ochota.rychlost proste vse jak ma byt.skoda jen te dopravy.Po uhrazeni doplatku.ktery byl za vyneseni zbozi do 1.patra (jsem po operaci patere)pan ridic vyndal lino z auta.polozil na schody a odjel.Na me upozorn.zda to vynese do patra.ze to mam obj.a zaplac.,tak mi sdelil.ze je sofer a ne nosic.Za tohle jednani mi prijde sluzba Top Comfort 390,- +100,-vynos do 1.patra docela draha.

Zápory

Dopravce.

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, mrzí nás problémy při dopravě. Prosíme o zaslání emailu s číslem Vaší objednávky, službu budeme u přepravce reklamovat. Děkuji a omlouvám se za komplikace

Jméno: Vlasta*****
Klady

Největší výběr koberců za velmi dobré ceny. Tady si určitě vybere každý. Pokládka koberce byla profesionální.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste s naší prací spokojená

Jméno: kmoníčková*****
Klady

rozsáhlý sortiment různých druhů koberců který ani v pražských obchodech nenajdu bohužel...

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení.

Jméno: Lackovič*****
Klady

- příznivé ceny - komunikace - služby, např. úprava koberců, pokládka, čištění atd. - zaslání vzorků

Zápory

- nezaznamenal jsem žádnou, snad při požadavku na podélný řez by bylo vhodné přímo zde doplnit šířku řezu a ne až v posledním kroku objednávky v poznámce. Trochu mne to zmátlo.

Reakce

Velice děkujeme za podrobnou recenzi a jsme velice rádi, že jste spokojen.

Jméno: Hana Štěpánková*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a komentář.

Jméno: Kuděla*****
Klady

... výborná komunikace ...

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste spokojený.

Jméno: Růži*****
Klady

pestrý výběr koberců příjemné ceny

Zápory

nevím o žádných

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, které nás velice těší.

Jméno: Anonymní*****
Klady

velký výběr, dobré ceny

Zápory

Reakce

Velice děkujeme za Vaše hodnocení, pro Vaši spokojenost děláme maximum.

Jméno: Miroslav*****
Klady

Nízká cena nabízeného zboží

Zápory

Žádné

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice Vážíme a budeme se snažit udržet vysokou úroveň nabízených služeb a zboží i do budoucna.

Jméno: Dana*****
Klady

Přehledná nabídka rychlé vyřízení objednávky

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si vážíme a jsem rádi, že jste spokojená. M.Binder

Jméno: Katarina*****
Klady

Super ceny

Zápory

Na zadne jsem nenarazilad

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsem rádi, že jste spokojená.

Jméno: Stanislav M.*****
Klady

Zápory

Dopravní společnost.

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, systém přepravy se snažíme neustále vylepšovat. S přáním pěkného dne M.Binder

Jméno: Gabriela K.*****
Klady

Rychlost dodání, spolehlivost a skvělé ceny, skvělé zboží.

Zápory

Žádné slabiny nejsou.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a budeme velice rádi pokud se na nás v budoucnu opět obrátíte, případně doporučíte Vašim známým. S přáním pěkného dne tým Kobercové centrum

Jméno: Anonymní****
Klady

Zápory

O žádných nevím

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni a budete nás doporučovat dále.

Jméno: LS
Klady

Zápory

První a poslední nákup zde, váznoucí doprava i komunikace, svědčí o tom i mnoho dalších negativních zkušeností, rozhodně NEDOPORUČUJI a raději vybrat spolehlivější a osvědčenější e-shop než zde.

Reakce

Vážená paní Syslová, opravdu jediné co vázlo byla Vaše platba za dopravu zboží. Je zajímavé, že jste umístila Vaši recenzi až poté, co jsme se domohli platby, tj. 5 měsíců po nákupu.

Jméno: Anonymní****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojená.

Jméno: milan*****
Klady

Zevrubné informace na webových stránkách. Bohatý výběr. Před nákupem lze získat vzorek zboží. Možnost volby data doručení. Vstřícnost operátorky.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Za chybu v přepravě se omlouváme a dopravce jsme již upozornili na problém.

Jméno: Jannnka M.*****
Klady

Vyborna komunikacia a informovanost o zasielke. Farba koberca zodpoveda fotke v e-shope.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme velice rádi, že jste spokojená.

Jméno: Eva*****
Klady

perfektní webové stránky jednoduchý nákup rychlé dodání zboží

Zápory

nevím o nich

Reakce

Děkujeme, velice si vážíme Vaší recenze

Jméno: LT*****
Klady

Přehlednost nabídky,rychlá komunikace,ochotně provedli požadované úpravy délky běhounů a obšití.

Zápory

Žádné jsem nenašla.

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste spokojeni

Jméno: Lenka***
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které však ne zcela rozumíme, prosíme o upřesnění horší zkušenosti, děkujeme

Jméno: N*****
Klady

Perfektní komunikace Ceny

Zápory

Žádné

Reakce

Děkujeme za hodnocení

Jméno: Pavka*
Klady

Zápory

Dostupnost měla být 2-3dny v mém případě 9dnů musel jsem několikrát kontaktovat obchod v jakém je stavu má objednávka

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, objednávku jsem kontroloval. Zboží bylo objednáno 14.11.2016 ve 22:06 a zboží jsme vyexpedovali 15.11.2016 v 10:58. Po kontrole bylo zjištěno, že dopravce zásilku doručoval skutečně 23.11.2016. Dopravu reklamujeme u dopravce. Je fakt, že v avizovaném období byl státní svátek a doručování se tak mohlo zpozdit. Bohužel ne vždy můžeme vše ovlivnit a se svátky je nutné počítat. Uvedená dostupnost je v pracovních dnech, doručení tedy nebylo za 9 dní, ale za 6 dní.

Jméno: Robin*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní****
Klady

kamenná prodejna se vzorky cena

Zápory

komunikace dopravce není vůbec promyšlená. V 19 hodin večer přijde mail, že příští den bude zboží doručeno (žádná zmínka o čase), následující den v 10:00 přijde SMS s číslem řidiče (opět bez zmínky o časovém rozpětí). Řidiči jsem zavolal a domluvil se na přibližném čase a telefonickém upozornění 30 minut předem, což fungovalo perfektně - komunikace s řidičem bezproblémová, dokonce přijel velice přesně na oznámený čas. Nevím, co by se stalo, kdybych řidiči nezavolal, každopádně řidič už ráno věděl velice přesně, kdy mi zboží doručí, mohlo mi to v té SMS přijít. Také není úplně jednoduché přijít na to, že 2 koberce v jedné objednávce budou doručeny zvlášť (přijde spousta mailů a musí se pečlivě projít a proklikat, nikde to není napsáno přímo).

Reakce

Jméno: seli*****
Klady

nabídka zboží

Zápory

nemá

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme.

Jméno: Evženie*****
Klady

ochota, rychlost, vstřícnost

Zápory

nevím o žádných

Reakce

Děkujeme za recenzi, zboží odcházelo z centrálního skladu, převoz je zcela standardní.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Dobrý výber

Zápory

Reakce

Jméno: langpavel***
Klady

Zápory

Přepočet běžných metrů na m²

Reakce

Jméno: Luboš*****
Klady

Přehlednost zboží

Zápory

nic

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojen.

Jméno: MILENA*****
Klady

- mám ráda,když si zboží mohu vybrat v klidu doma

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice ceníme.

Jméno: Anonymní*****
Klady

velký výběr cena přehlednost

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojeni!

Jméno: BeZWa*****
Klady

-široký výběr -velmi dobrá cena -přehledný e-shop -velmi milá a ochotná paní v kamenné prodejně :) -vzorečky koberců, které si člověk může vzít domů -rychlé dodání

Zápory

-doplňkové služby jako výnos koberce do patra, doručení po 16h. a podobně mi přijdou trochu drahé, ale zas to není nic neúnosného..

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni Tým Kobercové centrum - Podlahy Binder

Jméno: Jakub*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, dopravce jsme informovali o problému.

Jméno: Petr S.****
Klady

velký výběr na eshopu ochotný personál ve vzorkové prodejně v Brně na Cejlu

Zápory

obal zboží velmi ušpiněn, ale za to nemůže obchod (zboží bylo dobře zabaleno, koberec byl čistý)

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Jméno: sheepman**
Klady

docela slušný výběr vzorů

Zápory

dlouhá dodací doba co se týká vzdálenosti zákazníka. Firma je Brněnská, moje adresa je od skladu (také Brno) asi 2km,a zboží dorazilo o tři dny později ,než zboží,které jsem obědnal ve stejný den z Českého Těšína.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, u Vaší objednávky jsme čekali na platbu, kterou jste si zvolil jako platbu předem převodem na účet, s dodáním do 3 dnů od připsání platby dle obchodních podmínek. Co se týče kvality koberce, dodali jsme Vám koberec dle Vaší objednávky a to v deklarované kvalitě.

Jméno: mirek*****
Klady

rychlost dodávky,cena

Zápory

neznám

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, s přáním pěkného dne tým Kobercového centra - Podlahy Binder.

Jméno: Anonymní*****
Klady

rychlá komunikace a doručení

Zápory

ne

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice ceníme a jsme rádi, že jste spokojení.

Jméno: Jiřina*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojená.

Jméno: petr*****
Klady

rychlost dodání,příjemné ceny.široký sortiment zboží

Zápory

nevím o nich

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojený.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Profesionalni jednani

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojení.

Jméno: Anonymní**
Klady

cena, výběr zboží

Zápory

tragická doprava - zboží vozili na několikrát, dodávky byly nekompletní, ale vždy chtěli inkasovat celou částku

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, ke které dodáváme následující. Zásilka byla v rámci rychlejšího dodání zaslána ze dvou našich skladů. Bohužel Vám dopravce doručoval jednu ze zásilek později. Nicméně dobírka byla samozřejmě pouze u jedné přepravy. Navíc první zásilku PVC jste převzali zcela bez platby a až u druhé dodávky byla dobírka. Tento postup je zcela standardní.

Jméno: Renata**
Klady

Zápory

informace o dostupnosti zboží

Reakce

Jméno: Jana****
Klady

Přehledná nabídka zboží Nutně jsem potřebovala tento druh koberce položit v krátké době a nikde jinde jsem ho nesehnala

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Jméno: Edita Kirkby*****
Klady

Velky vyber, priznive ceny, vyborna kvalita, skvela komunikace a ochota

Zápory

Zadne

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste spokojená!

Jméno: Anonymní****
Klady

možnost vyzvednutí v kamenné prodejně

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, s přáním pěkného dne

Jméno: Anonymní*****
Klady

Cena a výběr

Zápory

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Anna*****
Klady

Perfektna komunikace, spoluprace, rady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojená.

Jméno: Anonymní*****
Klady

rychlost,kvalita zboží i dodání.

Zápory

Reakce

Děkujeme za hodnocení

Jméno: Anonymní****
Klady

kvalitní zboží a hezké zboží dobrý výběr krátké dodací termíny

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojena, to je náš cíl.

Jméno: Eliška****
Klady

Zápory

Reakce

Jméno: Dušková**
Klady

nízké ceny

Zápory

Reakce

Jméno: lena*****
Klady

hlavne flexibilita

Zápory

Reakce

Jméno: Bárta*****
Klady

velký sortiment

Zápory

Reakce

Jméno: zaklinka*****
Klady

rychlost ceny

Zápory

Reakce

Jméno: Robert Slaný*****
Klady

jednání a cena

Zápory

nvím o nich

Reakce

Jméno: Anonymní****
Klady

velký výběr zboží, vstřícné a profesionální jednání na prodejně

Zápory

Reakce

Jméno: Ladislav*****
Klady

dobré ceny a rychlé dodání

Zápory

žádné jsem nezaznamenal

Reakce

Jméno: Waldhansová****
Klady

velký výběr, příjemná obsluha

Zápory

Cena za řez koberce v metráži na míru dle požadavku - 49 Kč / 1 bm se mi zdá vysoká.

Reakce

Jméno: Lenka****
Klady

Velký výběr zátěžovych koberců.

Zápory

Reakce

Jméno: lena****
Klady

Na požádání zaslání vzorků koberce

Zápory

Příkazy na stránkách jsou dost skoupé(např.pokračovat může znamenat pokračovat v nákupu nebo pokračovat k pokladně.Chvíli mi trvalo než jsem se dostatečně zorientovala)také jsem nenašla pokyn jak zrušit zboží již v košíku.Ale může to být jen moje neschopnost(ale i takoví,méně schopní si chtějí objednat.)Můj dotaz zda je možné objednat i jinak zůstal nezodpovězen.

Reakce

Jméno: Zdeněk*****
Klady

Servis, až domů !!!

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme velice rádi, že jste spokojen a budeme vděční za doporučení.

Jméno: Eva P.*****
Klady

Je bezbariérový

Zápory

Nelze platit kartou

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, platba kartou bude možná během tohoto roku i na naší prodejně v Brně. Děkujeme

Jméno: tom****
Klady

velký výběr

Zápory

poškození výrobku při dopravě

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, pokud je zboží při přepravě poškozeno, je nutné sepsat s řidičem protokol a poškozené zboží bude vyměněno nebo adekvátně kompenzováno.

Jméno: I.K.****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, na větší přehlednosti eshopu stále pracujeme. Děkujeme

Jméno: karel*****
Klady

rychlost kvalita

Zápory

nevim

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojen.

Jméno: Milena**
Klady

přehledně uspořádaná nabídka, vstřícnost personálu

Zápory

nebyl na skladě podkladový Myralon, museli jsme nákup provést v jiném obchodě. Na jednom místě by to bylo schůdnější

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Mirelon jsme neměli skladem, jelikož jej vůbec neprodáváme. Pěkný den

Jméno: Charles Nordwick*****
Klady

Rychlost dodání, široký sortiment

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojen.

Jméno: Iveta*****
Klady

Dobrý výběr, perfektní komunikace s obch. poradkyní on line, rychlá komunikace a upřesnění objednávky přímo z úpravny koberců ... děkuji

Zápory

-

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, které předáme i kolegyni na prodejně Brno Cejl 18. Děkujeme

Jméno: Anonymní****
Klady

Výborná komunikace prodavačky

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, Vaše hodnocení předáme kolegyni na prodejně v Brně, velice si tohoto hodnocení vážíme.

Jméno: Anonymní*****
Klady

nízká cena

Zápory

nevím

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice vážíme.

Jméno: Anonymní*****
Klady

široký sortiment

Zápory

Reakce

Jméno: KALFA**
Klady

Zápory

Reakce

Dobrý den, Vaši objednávku jsem prověřil a bylo zjištěno následující: zboží bylo doručeno dle informací u produktu, konkrétně u lišt do 10 dnů. Co se týče "dražší" objednávky - zadal jste dopravu za 120 Kč, která je platná pro zboží do 190 cm. Cenu dopravy jsme opravili a celková cena je v pořádku. Děkuji za pochopení a děkujeme za Váš nákup

Jméno: adela*****
Klady

kamenná prodejna kde se dají prohlédnout vzorky, velká nabídka, rozumné ceny

Zápory

o ničem nevím

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojená

Jméno: alisek*****
Klady

Dobrá komunikace obchodu,vyšli mi vstříc s dodáním zboží na určený den.

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice vážíme.

Jméno: Ola58*****
Klady

dobrá nabídka i ceny

Zápory

nevím

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojena.

Jméno: Jarka****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a uděláme vše proto, aby jste byla spokojená.

Jméno: Kevin**
Klady

Zápory

Nekolikrat zmenena dodaci lhuta. Spatne vyditelna fotografie koberce. Cerna barva koberce dle meho nazoru laika vypada jinak.

Reakce

Dobrý den, prověřili jsme Vaši objednávku a zjištěno bylo následující. Objednávku jste zaslal v sobotu 16.1.2016. Vaši objednávku jsme zpracovali v pondělí 18.1.2016 a v 9:57 jsme Vám zaslali potvrzení o expedici téhož dne s doručením 19.1.2016. V tento stejný den však došlo k přepravním problémům kvůli sněhové nadílce a dodání se zdrželo. O této situaci jsme Vás informovali a to ihned 18.1.2016 v 10:50. Doručení pak proběhlo s jednodenním zdržením, tj. 20.1.2016 ve 14:50. U barvy koberce je nutné vždy brát v potaz různé možnosti nastavení barev, jasu a kontrastu na Vašem monitoru a zobrazení se tak může lišit. Nabízíme proto zaslání vzorku zdarma. Milan Binder

Jméno: Carlos**
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojen.

Jméno: rinaglová*****
Klady

dobré ceny přehledný vzorník na internetu

Zápory

parkování

Reakce

Velice děkujeme za Vaši recenzi, pro parkování prosím využijte vyhrazené parkoviště vedle naší prodejny (vjezd přes závoru).

Jméno: Jana*****
Klady

Velký výběr,ochota a rychlost dodání zboží

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši hodnocení.

Jméno: zeman*****
Klady

Zápory

Reakce

Velice děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: fantomik*****
Klady

rychlá komunikace, výborná cena, naprostá spokojenost

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Daniela*****
Klady

Vzorečky zdarma, super jednání, komunikace bez problému.

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: lucie*****
Klady

Pěkné zboží za přijatelné ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Velký výběr, nízké ceny, levná doprava, kvalitní zboží.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: St. pes*****
Klady

Široký výběr Dobrá kvalita Solidní ceny

Zápory

Nevím

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Perfektní a ochotná komunikace

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Dana*****
Klady

Nízká cena a perfektní obsluha

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Liba D.****
Klady

přehledné internetové stránky dobré ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Odeslání vzorku na požádání

Zápory

netuším - měli jsme problém s tím, že koberec byl na rubové straně prodřený, tím, že jsme vyřezávali okolo výklenků jsme si s tím poradili, ale zaráží nás, že to na depu přepravce zjistil, zdokumentoval a v klidu nám dovezl s tím, že to PAK můžeme reklamovat a poslat zpět!!!

Reakce

Jméno: Mili*****
Klady

přehledně zobrazené zboží přehledný komentář ke každému zboží

Zápory

žádné

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

Přehlednost, rychlost!

Zápory

Reakce

Jméno: Jana*****
Klady

Perfektna komunikacia,rychle vybavenie a dodanie,siroky vyber tovaru

Zápory

Reakce

Jméno: Jana*****
Klady

Mohla jsem si dle vzorů koberců vybrat ten,který se mi barvou hodí, vzory mi byly bez problémů poslány.

Zápory

Slabiny?????Toto byl můj první nákup koberce přes internet,takže nemohu posoudit nedostatky,ale nákup jsem riskla a jsem spokojena,koberec je již položený a všem se líbí.

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

Široký sortiment. Zajímavé ceny. Rychlé dodání. Návštěva kamenné prodejny, nebo pokud není možná, tak zaslání vzorku.

Zápory

Žádné jsem neobjevila.

Reakce

Jméno: Mario*****
Klady

Komunikace - byl jsem obchodem upozorněn na možné chybějící díly potřebné k instalaci, což mi ušetřilo zbytečné zdržení při doobjednávání.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si vážíme a jsme rádi, že jste spokojen.

Jméno: Anonymní
Klady

koberce skladem

Zápory

Reakce

Vážený zákazníku, pokud byl koberec doručen znečištěný žádáme zaslat reklamaci alespoň emailem doplněnou o fotografie. Bohužel jste nám žádnou reklamaci nezaslali. Koberce zasíláme nové a rádi bychom tedy prověřili, jak se koberec zašpinil.

Jméno: mamka468*****
Klady

rychlost,přehlednost

Zápory

nevím

Reakce

Jméno: Lenka*****
Klady

- výhodné ceny - různé šířky koberců - velký výběr

Zápory

- jako malé mínus beru pouze cenu dopravy

Reakce

Jméno: Anonymní****
Klady

cena, nabídka mnoha vzorů a barev. I přes zádrhel při reklamaci nakonec obchod vše vyřešil k mojí spokojenosti.

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní***
Klady

levnost

Zápory

*** z dodavatelské firmy vám hodí koberec na schody a můžete se s tím třeba klouzat, to je fuk že jsem metr 55 vysoká ženská, na to kolik vám narazí plus za dodání a že fakt hodně se pán neobtěžuje ani 1 cm navíc. Měla jsem co dělat

Reakce

Vážený zákazníku, doručili jsme Vám zboží, které jste si objednala. Zasíláme vzorky koberců zdarma k prohlédnutí. Objednala jste si koberec na jednorázové použití např. na výstavy, oslavy, rauty apod. Koberec, který Vám byl doručován vážil 5 kg. Služba výnosu je placená služba, kterou jste si neobjednala a není možné najednou tuto službu vyžadovat natož "vyhádat" jak píšete.

Jméno: Anonymní*****
Klady

rychlé dodání komunikace

Zápory

Reakce

Jméno: Pavel*****
Klady

zasílání vzorků

Zápory

Nejsou

Reakce

Jméno: Čupo*****
Klady

rychlé jednání a výhodná cena

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*
Klady

Poloha kamenného obchodu v centru Brna

Zápory

Opravdu špatná komunikace se zákazníkem a především s dopravcem.

Reakce

Omlouváme se za tyto komplikace, dotyční pracovníci byli poučeni a situace se již nebude opakovat. Omlouváme se i za chování řidiče. Bohužel je pravdou, že výnos koberce je služba za příplatek a tato služba nebyla objednána.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Skvělý výběr zboží přehlednost zboží kvalitní zboží dobré ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice ceníme.

Jméno: Marieberta*****
Klady

vše na jedničku

Zápory

------------

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojena.

Jméno: Martin*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Co se týče velikosti, tato odchylka je v rámci technické specifikace a tolerance. Vždy doporučujeme při obj.koberce objednat alespoň 10 cm z každé strany navíc a koberec upravit na místě instalace. Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

široký sortiment

Zápory

měl by změnit dopravce a nebo chtít lepší komunikaci mezi dopravcem a zákazníkem

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Standardně posílá dopravce den před doručením email a v den doručení sms s kontaktem na řidiče a další potvrzovací email. Také řidič avizuje telefonicky doručení. Nicméně znovu proškolíme řidiče, tak aby bylo vše v pořádku. Děkujeme

Jméno: Petr*
Klady

Cenu a doprava zdarma.

Zápory

- vzorky koberců, nebyli schopni zajistit. - poslali nejdříve úplně jiný koberec - fakturu poslali až po třetí urgenci

Reakce

Dobrý den, vzorky byly zaslány ČP. Bohužel pokud Vám nedorazily, je nutné reklamovat na ČP, případně nabízíme možnost zaslání doporučeně. Koberec je nutné zkontrolovat při přebírání od dopravce, stačí popisek na koberci, což je uvedeno i v obchodních podmínkách. Lze tak předejít problémům se zjištěním dodání špatného koberce ve chvíli, kdy přijdou řemeslníci na pokládku. Koberec jsme Vám vyměnili obratem. Navíc koberec, kde popisujete potrhaný obal byl nesprávně vydán dopravcem a nebyl vůbec z naší firmy. Omlouváme se za dodání faktury o několik dní později, nicméně jste dostal příjmový pokladní doklad přímo od dopravce při převzetí koberce. Fakturu jsme Vám dodali ihned po opravě naše systému, Vaše urgence neměli na dobu dodání žádný vliv.

Jméno: B*****
Klady

Zápory

Reakce

Jméno: Jitka Legátová Bártů*****
Klady

Objednám si v klidu domova Přehlednost

Zápory

nevím o žádných

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme.

Jméno: Anonymní*****
Klady

velký výběr skvělé ceny výborná komunikace rychlost dodání informovanost o pohybu zboží

Zápory

o žádných nevím

Reakce

Dobrý den, velice děkujeme za Vaše recenzi, které si velice vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Iveta*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení.

Jméno: Tereza
Klady

Zápory

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Dodali jsme Vám koberec dle Vaší objednávky. Na základě toho, že jste koberec nepřevzala od dopravce jsme Vás upozornili na možnost sankce za neodebrané zboží upravené na míru dle Vaší objednávky. Vaše argumentace byla, že jste si vybrala zboží z kategorie bílých koberců, kde máme však zařazeny nejenom čistě bílé koberce a na základě toho jste očekávala koberec čistě bílý, i když na obrázku je správná barva koberce. Vyšli jsme Vám vstříc a koberec na vlastní náklady odvezli zpět a následně Vám doručili další koberec a to bez jakýchkoliv poplatků, i když je chyba prokazatelně na Vaší straně. Za toto jednání jsme od Vás obdrželi výše uvedenou recenzi. Děkujeme

Jméno: KS*
Klady

Zápory

Neschopnost dodat objednané zboží Neschopnost podat seriózní informaci o stavu zakázky

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Za problémy vzniklé při zpracování Vaší objednávky se velice omlouváme. Byly zapříčiněny zastupováním při letní dovolené. Zastupující pracovníky jsme již poučili a přeškolili. Zavedli jsme opatření zamezující opakování podobné situace. Velice nás tato vzniklá situace mrzí. Děkujeme za pochopení

Jméno: Josef*****
Klady

Rychlost jednání, cena, komunokace.

Zápory

O žádých nevím.

Reakce

Děkujeme za Vaší recenzi.

Jméno: Jirka
Klady

Zápory

- špatná komunikace - neposkytnutí požadovaných informací

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Za problémy vzniklé při zpracování Vaší objednávky se velice omlouváme. Byly zapříčiněny zastupováním při letní dovolené. Zastupující pracovníky jsme již poučili a přeškolili. Zavedli jsme opatření zamezující opakování podobné situace. Velice nás tato vzniklá situace mrzí. Děkujeme za pochopení

Jméno: bery****
Klady

v mém prvotním případě dobrá cena zboží

Zápory

nevím

Reakce

Jméno: Anonymní***
Klady

Zápory

Výběr dopravce. V den, kdy měla zásilka dorazit, došla sms s kontaktem na řidiče, který ovšem nefungoval. Za celý den se nikdo neozval, zasilka nedorazila a večer došel e-mail, ze jsem zásilku odmítla převzít. Druhy den již došla, od řidiče vím, že to byla jejich chyba a část někde zapomněli. Jenže i přes vložení papírové roury do koberce pro vyztuzení, byla tato roura zlomená a koberec pokrceny. Na koberci to naštěstí nezanechal žádné větší následky a do 1 dne se narovnal. Vše jsem si pro jistotu nafotil a s řidičem sepsala zápis. Ale reklamovat nic naštěstí nemusím.

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, velice se omlouváme za problémy s dopravcem. Bohužel jiný dopravce v ČR není schopen zajistit převoz 4 a 5 m rolí v cenové rozpětí bežných rozvozů. S dopravcem vždy konkrétní problém řešíme. Můžeme potvrdit, že většina zásilek je doručena v pořádku, avšak je rozesíláno velké množství objednávek a někdy se chyba stane. Konkrétní řidič byl již poučen a věřím, že již bude vše v pořádku. Děkujeme

Jméno: matesa*****
Klady

rychlost dodání po připsání úhrady na účet, bez platby dopravy nad objednávku za 5.000,- Kč, cena, reference

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

NÍZKÉ CENY RYCHLÉ DODÁNÍ

Zápory

ŽÁDNÉ

Reakce

Jméno: Miro**
Klady

velký výběr

Zápory

objednáno 5 bm a došlo o 4 cm míň, takže nemám koberec ode zdi ke zdi. Já to měřil přesně na rozdíl od obchodu.

Reakce

Jméno: Matulka****
Klady

Velmi dobrá komunikace. Námi vybrané PVC nás vyšlo o 2000,- levněji,než u obchodníků v našem regionu. Dodané zboží je kvalitní.

Zápory

Lišty k PVC mají špatně nafocené, těžko trefit barvu, ale po zavolání nám byla doporučena barva k našemu PVC a když zboží dorazilo, je to perfektní.

Reakce

Jméno: Anonymní
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, avšak prosíme o zaslání zboží k reklamaci. Nejsme bezchybní, stejně tak se však mohla stát např. chyba u dopravce či na Vaší straně. Prosíme o zaslání řádné reklamace pro posouzení, nápravu a dořešení vzniklé situace. Mrzí nás tyto nepříjemnosti, avšak prosíme o pochopení. Chyba se stát může a věřím, že to zažil každý. Vaši reklamaci vyřídíme, co nejrychleji, tak aby jste byl spokojený. S přáním pěkného dne M.Binder

Jméno: janina*****
Klady

Široký sortiment

Zápory

Neshledala jsem žádné nedostatky

Reakce

Velice děkujeme za Vaši recenzi.

Jméno: ELIŠKA*****
Klady

rychlé dodání a ochota mého požadavku spokojenost

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme

Jméno: Andy*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme, jsme rádi, že jste spojeni.

Jméno: z.k.*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Zápory

Reakce

Jméno: Johanka*****
Klady

Pohodlí z domova

Zápory

Reakce

Děkujeme :-)

Jméno: majda*****
Klady

stránky jsou přehledné

Zápory

žádné

Reakce

Jméno: Daniela*****
Klady

zboží bylo k odběru během pár hodin

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi

Jméno: Romana*****
Klady

Dobré ceny a velký výběr

Zápory

Nic mě nenapadá

Reakce

Jméno: Michal*****
Klady

široký sortiment, přehledný web, rychlá komunikace

Zápory

žádné jsem nenašel

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojený.

Jméno: milan*****
Klady

Zápory

Neviem o nich

Reakce

Děkujeme

Jméno: daskaa****
Klady

Doprava zdarma při objednávce nad 5000kč

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a rádi jsme pomohli.

Jméno: hugo1****
Klady

Celkem široký sortiment

Zápory

Vzorky jsou malé

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, vzorky již zasíláme větší. Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Oceňuji vzorek zdarma. Dobré ceny. Doprava zdarma

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení.

Jméno: Petr Krejčí****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi.

Jméno: Anonymní*****
Klady

výběr ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Jméno: Hanýžka*****
Klady

přehlednost zboží i cen, rychlé dodání

Zápory

žádnou jsem nenašla

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, která nás velice těší a jsem rádi, že jste spokojená!

Jméno: OLEH UA.*****
Klady

dobra cena, ve Znojmě stejné lino na 64kč za metr čtverečný dražší

Zápory

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, které si velice ceníme!

Jméno: Ivana*****
Klady

Cenově výhodná nabídka. Dobrý sortiment.Dovoz až domů.

Zápory

Reakce

Děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste spokojená.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Rychlé a férové jednání,které se dnes vídí málo.

Zápory

Obchod jako takový slabiny nemá,ale zboží,které jsem si objednal přišlo poškozené díky přepravní společnosti.Reklamace však proběhla velice rychle,korektně a bez sebemenších problémů.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, omlouváme se za potíže. Bohužel vzhledem k váze zboží je manipulace se zbožím velice náročná a někdy nastane problém, který se, ale vždy snažíme co nejrychleji vyřešit. Děkujeme

Jméno: blankak*****
Klady

velký výběr,levné

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi

Jméno: Anonymní*****
Klady

Vše ok!

Zápory

Nic

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení

Jméno: Adamcova Alena*****
Klady

Objednala jsem si špatně a byla jsem na to upozorněna.Maximální spokojenost.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, vždy se snažíme předcházet případným komplikacím. Jsme velice rádi, že jste spokojená!

Jméno: In*****
Klady

široká nabídka přehledný dobře fungující e-shop rychlá reakce na objednávku přehledná komunikace o stavu objednávky

Zápory

-

Reakce

Velice děkujeme za Vaši recenzi, která nás opravdu těší a jsme rádi, že jste spokojení!

Jméno: G.*****
Klady

tovar objednany v piatok vecer na Slovensko som uz v stredu mala doma.. vyborna komunikacia a ochota zo strany predajcu vyhodna cena

Zápory

Reakce

Děkujeme, snažíme se vždy o maximální rychlost dodání, děkujeme za Vaši recenzi

Jméno: Hela*****
Klady

velký výběr koberců za rozumné ceny

Zápory

nevím

Reakce

Děkujeme

Jméno: Mia****
Klady

- lepší cena než jinde - kvalitní zboží za nízké ceny

Zápory

- nepřehlednost při objednávání zboží, člověk je tlačen k registraci do obchodu

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, registrace je nutná z důvodů objednávání zboží na míru, omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení

Jméno: evenew*****
Klady

rychlost, kvalita, jistota

Zápory

o žádných nevím

Reakce

Jméno: Alena*****
Klady

Cena

Zápory

Reakce

Jméno: Alena*****
Klady

Velký výběr zboží Doprava nad 5000,- Kč zdarma

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní****
Klady

Rozumné ceny koberců i poštovného. Vstřícný přístup. Rychlé dodání.

Zápory

Myslím, že k dokonalosti tohoto obchodu chybí kvalitněji nafocené zboží. Na fotkách vypadá barevně výrazně odlišněji než je skutečnost.

Reakce

Jméno: Polda*****
Klady

Rychlý nákup

Zápory

Dražší doprava

Reakce

Jméno: fatalnes*****
Klady

Zápory

nic

Reakce

Jméno: KAJA*****
Klady

Zboží je možné si vybrat na webstránkách Jasné informace o zboží a ceně

Zápory

Reakce

Jméno: Vandr*****
Klady

Kvalitní zboží, vstřícné jednání.

Zápory

O žádných slabinách nevím.

Reakce

Jméno: natali*****
Klady

Metrazne a moznosts rozrezani na kusy

Zápory

Zadny

Reakce

Jméno: Koalka*****
Klady

Výborná komunikace, vstřícnost, doprava zdarma nad určitou částku.

Zápory

Reakce

Jméno: Michal Vostradovský*****
Klady

Vše OK

Zápory

nic

Reakce

Jméno: Vladimíra***
Klady

rychlost dodání i když s výhradami k Toptransu. Přehlednost stránek

Zápory

byl mi dodán koberec jiné barvy, než jsem objednala

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

velmi vstřícný přístup - poradenství, rychlost vyřízení, doprava zdarma

Zápory

Reakce

Jméno: pospici****
Klady

Líbí se mi široká nabídka kobercového sortimentu.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velice vážíme!

Jméno: Markéta****
Klady

Zboží dorazilo v den ,kdy jsme chtěli.A především je levnější,než v klasickém obchodě.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Jméno: Anonymní*****
Klady

- jednoznačně cena - dobrá komunikace, šikovní prodavači - při změně objednávky nenadávali, byli milý a vstřícní

Zápory

- sídlí na Cejlu, takže možná jen, aby obchod dlouho vydržel ... ale to není slabina, byla by škoda, když by obchod zrušili

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Co se týče umístění našeho obchodu. Ulice Cejl je jedna z nejrušnějších ulic v Brně, navíc těsně sousedící s centrem města Brna. K nám se dostanete bez problémů MHD, pěšky nebo autem a můžete i zaparkovat. To je několik důvodů pro umístnění naší prodejny. Děkujeme za Vaše hodnocení a přání!

Jméno: Anonymní*****
Klady

rychlost přehlednost dobrá komunikace

Zápory

nevím

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste spokojeni!

Jméno: Anonymní**
Klady

Dobre ceny

Zápory

V predajni mali vystaveny koberec ktory nakoniec nevedeli dodat.

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Koberec je na objednávku, o čemž jsme Vás informovali, bohužel jsme Vám ihned neposkytli informaci o nutnosti odběru celé role, za což se omlouváme. Nicméně koberec je možné dodat. Děkujeme

Jméno: Igor***
Klady

dobrý výber vzorky zdarma

Zápory

problematický dopravca - Toptrans

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Nicméně doporučujeme v případě poškození zásilky nebo obalu zboží nepřebírat. Poté můžeme zahájit reklamační řízení a dodat Vám zboží v nepoškozeném obalu a potrestat člověka, který zavinil poškození, které popisujete. Děkujeme

Jméno: Karolína****
Klady

nízká cena, široký sortiment

Zápory

mohla by být lepší komunikace

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. V případě výběru platby předem zasíláme automatické potvrzení o přijetí objednávky a poté čekáme na připsání platby na náš účet. Následující pracovní den je zboží odesláno a další den doručováno. V případě zájmu o doručení bez prodlení, doporučujeme zvolit platbu na dobírku, kdy je zboží odesláno druhý pracovní den po objednání a následující pracovní den je zboží doručeno. Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

ok

Zápory

ok

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení.

Jméno: Kateřina Valentová*****
Klady

Přehledné stránky, pohodová komunikace s prodejcem i dopravcem

Zápory

Pokud si nastavím filtr na např. 3m šířku, objeví se mi i koberce, které v této šířce nejsou k dispozici

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a podnět pro vylepšení. Filtry prověříme a co nejdříve opravíme. Děkujeme

Jméno: Skřivánek*****
Klady

ceny,poměrně rychlé a bezproblémové vyřízení formalit

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si vážíme.

Jméno: Eva*****
Klady

Jako výbornou službu hodnotíme možnost zaslání vzorků koberců zdarma. Díky tomu jsme mohli objednat z domova, s reálnou představou, jak koberec vypadá, protože jsme jej ani v jiném obchodě neměli možnost vidět. Nechtěli jsme objednávat jen dle obrázku, máme zkušenost, že monitor opravdu zkresluje barvy. S možností zaslání vzorečků jsme se jinde nesetkali. Dalším plusem byla výborná cena.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši obsáhlou recenzi, které si vážíme.

Jméno: jana****
Klady

doprava domů

Zápory

nevím

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi!

Jméno: ***
Klady

Velký výběr a dobrá cena.

Zápory

Reakce

Jméno: Libor*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Pošlou vzorek, takže si nemusíte vybírat pouze z fotky na webu.

Zápory

Reakce

Děkujeme a jsme rádi, že jste spojeni

Jméno: MARIE****
Klady

má zboží přehledné a pošle vzorky.

Zápory

Reakce

Jméno: vilda*****
Klady

Zápory

Reakce

Moc děkujeme, vážíme si Vašeho hodnocení, které nás velice těší!

Jméno: Libor*****
Klady

zaslali vzorky koberců zdarma.

Zápory

o žádných nevím

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení

Jméno: Petra*****
Klady

rychlost

Zápory

Reakce

Jméno: Macinka*****
Klady

Naprostou spolehlivost

Zápory

Nezaznamenala jsem žádné

Reakce

Jméno: Michaela****
Klady

super komunikace

Zápory

žádné

Reakce

Jméno: vd183*****
Klady

cena výběr barev rychlost dodání

Zápory

Reakce

Jméno: Ivena*****
Klady

Rychlost a spolehlivost

Zápory

Reakce

Jméno: Karel Sedlák**
Klady

Zápory

Reakce

Jméno: dorb*****
Klady

Zboží jsem potřebovala dopravit přímo do bydliště bez shánění dopravy. Všechny druhy zboží jsou zakoupeny na jednom místě. Nabízené ceny zboží jsou výhodnější.

Zápory

Reakce

Jméno: Šárka*****
Klady

super jednání i po telefonu

Zápory

myslím, že žádné

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

Zápory

Reakce

Jméno: Markéta*****
Klady

můžu objednat z domu, obchod je dle mých informací nejlevnější - to je nej nej výhoda

Zápory

nevím o žádných slabinách

Reakce

Jméno: Martin*****
Klady

vyborna komunikace, zbozi mi prepravce privezl v domluveny cas, ocenuji!

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

Zápory

Velké balení a né balení po rozumě velkých kusech aby je mohl složit i normální člověk a né vzpěrač.

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení. Avšak nerozumíme negativnímu bodu. Zboží jsme Vám dodali nařezané dle Vaší objednávky. Zboží má určitou hmotnost dle specifikace výrobku a Vašeho zadání, kterou neovlivníme. Děkujeme za pochopení

Jméno: marky*****
Klady

rychlost dodání,soper ceny

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme

Jméno: P.D.*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Michaela*****
Klady

dobrý výběr zboží přehledné stránky

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: nováček****
Klady

jako každý internetový obchod, zboží až do domu, nemusela jsem nikam jezdit a zajišťovat odvoz

Zápory

zatím žádné

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si vážíme.

Jméno: Jiřina*****
Klady

Nákup z domova Velký výběr zboží Rychlé dodání

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si vážíme.

Jméno: Kořínek****
Klady

velký výběr zboží, přijatelné ceny, katalog zboží má možnost zvětšení a tím lepší představu o zboží

Zápory

nejsou

Reakce

Děkujeme

Jméno: petr s.*****
Klady

cena

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jenda****
Klady

cena, rychlost, doprava

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Macek****
Klady

přivezou zboží až domů

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Lipka 2907*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si ceníme.

Jméno: Rašková
Klady

Zápory

Bohužel, zboží sice dorazilo v pořádku, ale jelikož bylo zboží deklarováno s váhou 48 kg a ve skutečnosti váha 138 kg, tak nastal velký problém, jak to vynést do bytu. Řidič velmi rázně , že to složí před domem, což jsem odmítla převzít, tak ze strany dopravce místo, aby problém řešil okamžitě hrozil soudem, tak si služby za které jsem si zaplatila nepředstavuji. Asi zřejmě tady platí právo silnějšího. Tohle trvalo od rána a teprve večer o půl sedmé jsem měla lino doma. Co k tomu dodat, snad bylo jedině dobře, že to byla dobírka jinak to skončilo před domem . Rašková

Reakce

Váhu zboží jsme Vám sdělili. Zboží jsme Vám vynesli až do bytu a to i přesto, že jste zboží po dovozu nechtěla převzít. Při rozhovoru pokládáte telefon a Vaše jednání je velice neseriózní a zmatené, proto je domluva s Vámi velmi těžká. Doposud jsme podobný případ neřešili, avšak děkujeme alespoň za ponaučení.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Rychlost

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojení!

Jméno: Marta****
Klady

Nákup s pohodlí domova

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za hodnocení a jsem rádi, že jste spokojená!

Jméno: Fell****
Klady

Zápory

Reakce

Dobrý den, PVC jste objednala 22.12.2014. Informovali jsme Vás emailem o doručení 6.1.2015, jelikož jsme měli mezi svátky zavřeno. Opravdu nerozumím Vašemu údivu a negativnímu hodnocení, které nás poškozuje. Jen pro Vaši informaci termín dodání 3 dny nezahrnuje víkendy a svátky, což by mělo být pochopitelné.

Jméno: Eva****
Klady

Rychlost, levný nákup, přesnost

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Jméno: Anonymní*****
Klady

OCHOTA,DOBRÁ KOMUNIKACE,SKVĚLÉ CENY.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení

Jméno: ľudmila*****
Klady

najnižšie ceny na trhu rýchlosť dodávky za adekvátnu cenu

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Dobré ceny, docela velký výběr.

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jana*****
Klady

nákup z domova, klid při výběru zboží.

Zápory

obtížný výběr barevnosti a vzorů, na počítači nelze dobře rozpoznat.

Reakce

Děkujeme, rádi všem zašleme vzorek koberce zdarma!

Jméno: Bára*****
Klady

Zápory

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, avšak zboží k Vám dorazilo až za 4 dny jelikož jste si zadala platbu předem, tzn. čekali jsme na příchozí platbu, která dorazila 9.12.2014 a následující den bylo zboží odesláno. Věřím, že se jedná pouze o nedorozumění z Vaší strany. Pokud byste u nás zboží objednala na dobírku, na platbu bychom nečekali a zboží mohlo být odesláno ihned, samozřejmě s příplatkem na dobírku - 50 Kč.

Jméno: andulka****
Klady

rychlost sortiment

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

Super cena.

Zápory

Reakce

Jméno: Jan*****
Klady

V pátek odpoledne objednáno a v úterý dodáno. Vše v pohodě.

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

výhodné ceny, široký sortiment

Zápory

nevím

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

doprava pri objednavce nad 5000kc zdarma

Zápory

Reakce

Jméno: 78kaol****
Klady

Doprava nad 5000 zdarma

Zápory

nevím o ničem

Reakce

Jméno: Opluštilová*****
Klady

Zápory

Reakce

Jméno: Mirek*****
Klady

Rychlé dodání.

Zápory

nevím

Reakce

Jméno: Jana****
Klady

Možnost zaslání vzorků pro porovnání vybrané barvy a kavlity.

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní***
Klady

CENA

Zápory

DLOUHÁ DOBA REAKCE NA DOTAZY V MÉM PŘÍPADĚ DORAZILO ZBOŽÍ V OBALU, ŠPINAVÉ JAKO PRA..:(

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, avšak nerozumím Vašemu nedoporučení, vyšli jsem Vám vstříc ve všech Vašich požadavcích, bohužel zpracování nestandardních požadavků může být časové náročnější. Obal může být zaprášen, zboží je přepravováno spolu s dalším zbožím a překládáno v logistickém centru a dále přepravováno v nákladním prostoru. Děkujeme za pochopení

Jméno: Jarča*****
Klady

Rychlé a korektní jednání

Zápory

nevím o nich

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojena!

Jméno: magda****
Klady

Dobra cena

Zápory

Reakce

Jméno: Adla*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, snažíme se vždy jednak tak, abychom vyšli vstříc zákazníkovi.

Jméno: Martina M.*****
Klady

-nejnižší cena na trhu -doprava zdarma -rychlé dodání -dodání v mnou stanovený termín

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojená

Jméno: macek*****
Klady

Rychlost

Zápory

Reakce

Děkujeme za recenzi.

Jméno: Dušan*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi!

Jméno: Anonymní*****
Klady

doprava zdarma

Zápory

Reakce

Děkujeme a jsem rádi, že jste spokojeni.

Jméno: Anonymní*****
Klady

- okamžité zaslání vzorků pro výběr - rychlé dodání vybraného zboží

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Eva*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme, ano určitě doporučujeme požádat o vzorek, který zasíláme zdarma.

Jméno: blanka Prestice*****
Klady

Rychlost jeden den objednala a druhy den jsem ho mela

Zápory

zadne

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní****
Klady

nízká cena objednaného koberce doprava byla zdarma zboží bylo skladem rychlost odeslání komunikace ohledně správné objednávky

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, doporučujeme všem v případě nejistoty zavolat nebo popsat požadavek do poznámky v objednávce.

Jméno: Alena*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a jsem rádi, že jste spokojená!

Jméno: furat21****
Klady

Momentálně nejnižší ceny v Brně a okolí.

Zápory

Při samotném zadávání počtu m2 daného objednávaného zboží jsem se musel raději telefonicky ujistit, že jsem zadal správné číslo. Samozřejmě je logické, že pokud objednávám např. koberec v šířce 5m, tak při zadání čísla 20,5 do kolonky pro m2, se prostým vydělením dostane moje požadovaná délka koberce 4,1m (20,5/5). Trochu bych si s těmi kolonkami ještě pohrál, aby tam zákazník ihned viděl ten výsledek 4,1m (a měl opravdu jistotu, že mu nedorazí menší rozměr:-() Ještě bych udělal Váš on-line shop trochu barevnější, např. vrchní lištu (home, e-shop, atd.) nebo např. v hlavním menu KATEGORIE ty podvolby jako kusové koberce, koberce v metráži, výprodej atd., tj.je to takové ponuré - jako to podzimní počasí za okny:-) Ale to jsou jen drobnosti, které nalezneme všude, ale třeba Vám to pomůže. Jinak jsem na žádné větší slabiny nenarazil.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, přepočet na zadávanou míru jsem na eshop umístily.

Jméno: Lenka***
Klady

je to pohodlné a celkem rychlé

Zápory

balení a obal

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, Váš podnět ohledně lepšího balení jsme vyřešili a všechny koberce budou baleny lépe a budou mít o jednu obalovou vrstvu více.

Jméno: Veronika*****
Klady

Rychlá dodací lhůta nízká cena doprava zdarma Skvělá komunikace se zákazníkem

Zápory

Reakce

Děkujeme za Váš názor

Jméno: johnpeters****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za hodnocení

Jméno: Anonymní****
Klady

kvalita, cena

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi

Jméno: blavondra****
Klady

Dobré ceny

Zápory

Nevím o žádných

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Super ceny a velký výběr.

Zápory

Reakce

Děkujeme, výběr neustále rozšiřujeme

Jméno: Alenka*****
Klady

pohodlný nákup

Zápory

neznám slabinu

Reakce

Děkujeme za Vaši rezcenzi

Jméno: nnn*****
Klady

Cena rychlost dodani

Zápory

-

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi!

Jméno: Anonymní****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Rychlé a bezproblémové dodání, aktivní a rychlá kominikace se zákazníkem.

Zápory

Reakce

Děkujeme, Vaší reakce si Vážíme.

Jméno: světlana*****
Klady

přehlednost, cena

Zápory

nic

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si vážíme!

Jméno: Zuzana*****
Klady

objednání z domova a za nízké ceny. Zboží bylo dodáno rychle a bez vad

Zápory

Reakce

Děkujeme, většinu zboží expedujeme druhý den po objednání.

Jméno: Jarka*****
Klady

Dobra cena,informace o stavu objednavky,rychle dodani.

Zápory

Pouze jeden tel.kontakt.

Reakce

Jméno: Encora*****
Klady

přehlednost a široká nabídka.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme velice rádi, že jste spokojená!

Jméno: Anonymní*****
Klady

Posílá vzorky zdarma,což je výborné, protože barva na fotce je přeci jenom trochu jiná a strukturu už nevidíte vůbec.

Zápory

---

Reakce

Děkujeme, ano vzorky posíláme zdarma. Stačí poslat žádost na náš e-mail. Děkujeme za Vaši recenzi, které se velice vážíme.

Jméno: Martina*****
Klady

Nízké ceny

Zápory

Nevím

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a jsme velice rádi, že jste spokojená!

Jméno: Radka*****
Klady

Velký výběr. Rychlost dodání!!!

Zápory

Reakce

Velice děkujeme za Vaši recenzi!

Jméno: Jana Chvojková*****
Klady

skvělý přehled stránek,super ceny,velký výběr sortimentu

Zápory

o žádných nevím

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice Vážíme!

Jméno: tom*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice Vážíme!

Jméno: Vendlová****
Klady

Rychlost Doprava v ceně Co ukazují, mají i na skladě.

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice Vážíme!

Jméno: Miloš***
Klady

rychlost dobrá cena rychlá doprava

Zápory

nejsou

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a omlouvám se za problém, který u Vaši objednávky vznikl. Přijali jsme další opatření, které budou těmto situacím předcházet. Děkujeme

Jméno: psk*
Klady

-

Zápory

komunikace pres dve osoby - zdlouhava

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Omlouvám se za problémy s objednávkou. Je možné, že při telefonickém dotazování kolega musel zjišťovat dodatečné informace, jelikož se zaučuje. Děkuji za pochopení

Jméno: milnovac*****
Klady

rychlé dodání doprava nad 5.000,- zdarma

Zápory

zatím o žádných nevím

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, děláme vše pro Vaši spokojenost a tato odezva je pro nás velice cenná. S přáním pěkného dne

Jméno: D****
Klady

nejnižší cena zboží skladem - okamžité dodání

Zápory

Pole pro zadání rozměrů koberce - malý problém

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Připravujeme novou verzi našeho e-shopu, kde bude systém zadávání rozměrů přehlednější.

Jméno: Kateřina Valentová*****
Klady

Nejvíce jsem ocenila možnost výběru v klidu a možnost domluvy termínu dopravy podle mých potřeb

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme!

Jméno: ladislav*****
Klady

Dovoz tovaru aj na slovensko

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, velice si toho vážíme.

Jméno: dmilfait@seznam.cz*****
Klady

nákup neodporučuji. V jiných obchodech zadáte metry běžné, v KC mají zadání m2. Potom si to oni přepočítávají na metry bežné. V daném případě jsem namísto m2 zadala bm a došlo mi 1,666bm PVC. V objednávce bylo i telefonní číslo, pracovník se mohl zeptat, zda skutečně potřebuji jen 1,6 m. Komunikace se zákazníkem je nulová, a pak vám klidně napíší celou stránku citací z obchodního zákoníku, proč nelze zboží vrátit. Reklamace představuje 80 % storna + přepravné. Takže se vám to nevyplatí. HM, kšeft je kšeft. Kdybych skutečně potřebovala jen 1,6 bm, tak si to jdu koupit do zbytků. Ubohý vyhledávač - zákazníci dejte sei na to pozor. V jiných obchodech je mnohem přehlednější.

Zápory

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Ano mohu potvrdit, že se v našem obchodě zadávají m2 a ne běžné metry. Mohu Vám doložit, že tato chyba se stala pouze ve Vašem případě. Samozřejmě v rekapitulaci objednávky vidíte, co jste objednala a navíc pokud jste viděla celkovou cenu a byla 4x nižší, tak i poté jste si mohla všimnout, že něco není v pořádku. Bohužel vyhledávač ubohý není. Rozumíme vašemu hněvu, nicméně doporučuji hledat chybu občas i u sebe.

Jméno: Maja*****
Klady

opravdová rychlost dodání,komunikace

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Hana M.*****
Klady

široká nabídka obchod je v Brně

Zápory

Reakce

Jméno: Anonymní*****
Klady

přijatelná cena, rychlost dodání, ochota a komunikace

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

Přehlednost obchodu, rychlé dodání a výhodné ceny.

Zápory

Nic

Reakce

Jméno: Lucie Klemanová*****
Klady

dobré ceny, perfektní stránky, komunikace

Zápory

no nepřišla jsem na žádné

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*
Klady

Dobre ceny

Zápory

Hlavne spatna komunikace. Nekolikrat jsem upozornovala(v objednavce, mailem, telefonicky, ze potrebuji dodani az do bytu, ale presto to nezaridili, dokonce ani nebyla jedina odpoved. Skoda, uz tam neobjednam :(

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, kontrolovali jsme objednávku, kde byl skutečně v poznámce uveden mimo jiné požadavek na výnos do patra. Bohužel skutečně dopravce tuto službu nezajistil, za což se omlouváme. Nicméně věřím, že naše komunikace se zákazníky je minimálně na standardní úrovni.

Jméno: Monika***
Klady

Zápory

Ptala jsem se jestli je možné nařezat koberce na rozměry,a bylo mi řečeno,že samozřejmě a koberce přišli v celku.Jinak vše ostatní v pořádku.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, bohužel v objednávce nebyl zadán řez koberce navíc, který je zpoplatněný. Omlouváme se komplikace.

Jméno: Irča*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Rychlé, vstřícné a férové jednání. +++ cena

Zápory

dopravce Toptrans by se k zásilce mohl lépe chovat

Reakce

Děkujeme za recenzi, dopravce jsme upozornili na nutnost řádného zacházení se zásilkami.

Jméno: Nikyn***
Klady

Rychlost dodání zboží

Zápory

Komunikace se zákazníky v případě nějakých nejasností.Telefon pracovník zvedá poměrně málokdy,přičemž číslo je přesměrováno na jiného pracovníka,který ale o objednávce nemá žádné informace.Domluvené věci po telefonu se ještě musí potvrzovat e-mailem.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, bohužel po předchozích zkušenostech vždy vyžadujeme změny v objednávce písemně potvrzeny, tak aby jsme předcházeli nedorozumění a neřezali jsme zboží z metráže nadarmo. Prodejce na vzorkovně během letní dovolené vyřizuje všechny objednávky a některé informace musí dohledávat a proto Vás žádal o trpělivost. Omlouváme se za komplikace.

Jméno: Hanka****
Klady

Docela bohatý sortiment Našla jsem u vás to co jsem chtěla

Zápory

Podle mě je způsob objednání zbytečně složitý. Koberec přišel ve špinavém obalu, ale to není vaše vina.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Momentálně pracujeme na nové verzi našeho e-shopu, kde bude proces objednávání zjednodušen. Obal může být zaprášený, jelikož jsou koberce převáženy v nákladních autech spolu s dalším zbožím. Pěkný den

Jméno: L.
Klady

Záporné.

Zápory

Nikoho se nedovoláte a když ano, tak nic nevyřídíte.

Reakce

Děkujeme za Vaši reakci, avšak nerozumíme Vašemu problému. Objednala jste dva koberce, jeden jsme Vám odeslali 2. den po objednání a druhý jsme Vám chtěli doručit s 2-denním zpožděním. O této skutečnosti jsme Vás informovali předem formou e-mailu, na což jste nereagovala a v den rozvozu jste telefonovala a celou objednávku zrušila. Dle obchodních podmínek jsme mohli požadovat storno poplatek za neodebrání koberce, který jsme museli uříznout z role. Tento poplatek po Vás nevymáháme a Vaše recenze je opravdu zcela mimo realitu.

Jméno: Aleš****
Klady

Zápory

Špatné balení koberce pro přepravu. Koberec není vyztužen rolí proti zlomení. I po druhé reklamaci stejný problém.!!

Reakce

Koberce balíme nadstandardně, dvojitě a vyztužené návinkou. Jedná se o těžké a dlouhé zboží, se kterým není lehké manipulovat. Bohužel v tomto případě zboží poškodil dopravce a nyní je zboží reklamováno. Přepravu se snažíme průběžně optimalizovat. Omlouváme se za problémy.

Jméno: Anonymní*****
Klady

nejlevnejsi nakup

Zápory

Reakce

Děkujeme, naše ceny jsou opravdu skvělé, stejně tak věřím, že jste spokojen i s kvalitou zboží. Děkujeme

Jméno: Miroslav*****
Klady

Slušná cena Pekný výber kobercov Dobrá komunikácia

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: zákazník z Moravy****
Klady

Lepší ceny než v kamenném obchodě, za totéž zboží.

Zápory

Nakupoval jsem koberec u této firmy poprvé. Nemohu srovnávat.

Reakce

Děkujeme

Jméno: Míša*****
Klady

vzorky zasílají zdarma, takže je možnost vidět vybraný druh koberce v reálu dobrá cena

Zápory

asi nic

Reakce

Děkujeme

Jméno: pepino1957*****
Klady

pohodlný nákup z domova dobrý výběr z katalogu přijatelné ceny

Zápory

Reakce

Jméno: gilit*****
Klady

rychlost, cena, kvalita

Zápory

zatim jsem nenasla

Reakce

Děkujeme

Jméno: M*****
Klady

skvělý servis, nízké ceny

Zápory

o žádných nevím

Reakce

Děkujeme

Jméno: polaks*****
Klady

Rýchla doba dodania,dokonca rýchlajšie než v iných kamenných predajniach či e-shopoch.

Zápory

Najväčšou slabinou je,že tovar posielajú toptransom,skladníci tam s tovarom zachádzajú veľmi zle,čo sa mi opäť potvrdilo.Koberce prišli v pretrahných obaloch a zašpinemé,našťastie len z vonkajšej strany,takže na povrchu nieje nič vidieť.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. S dopravcem jsme situaci řešily a přislíbil napravení situace. Obal však může být od prachu, jelikož se zboží pohybuje ve skladu a nákladním prostoru vozidla.

Jméno: Dáša*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jiří Mikulec*****
Klady

Nízké ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Iva B.*****
Klady

přehledné stránky,velká nabídka,dobré ceny,rychlé dodání

Zápory

první nákup zde proběhl skvěle,žádná negativa

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jana*****
Klady

Přehled a výběr,rychla dodací lhůta

Zápory

žadne

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jana Horáčková*****
Klady

Výběr, ceny

Zápory

Neznám

Reakce

Děkujeme

Jméno: anajmus****
Klady

Pohodlný nákup a rychlé dodání objednaného zboží

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Zdeňka****
Klady

rychlost dodání

Zápory

poněkud nedotažené stránky a ne všechny vzorky výrobků na vzorkovně

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, na nedostatcích intenzivně pracujeme.

Jméno: Anonymní****
Klady

nízké ceny , doprava zdarma ,

Zápory

nic

Reakce

Děkujeme, jsme rádi, že jste spokojeni!

Jméno: Anonymní****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace, problém s dopravcem je již vyřešen.

Jméno: Anonymní***
Klady

Zápory

Na stránkách i zboží co není skladem.

Reakce

Ano některé zboží skladem není, avšak položky s označením skladem jsou opravdu vždy skladem.

Jméno: palmir****
Klady

Dobrá cena Velký výběr Rychlé jednání

Zápory

možnost lepší komunikace z dodavatelskou firmou- sjednání hodiny dodání

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, připravujeme možnost volby času doručení.

Jméno: Zuzana*****
Klady

pohodli kvalitu

Zápory

nevim o žádných

Reakce

Děkujeme, Vaše spokojenost je naší vizitkou.

Jméno: J.*****
Klady

Dobré zobrazení koberce, dobrá domluva.

Zápory

Sčítá kusy stejného koberce do jednoho celku.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi!

Jméno: D. Kristlíková*****
Klady

Komunikace vynikající,vstřícná. Ceny velice příznivé.

Zápory

Reakce

Jméno: AEK 120 a.s*****
Klady

Přehlednost, pomoc live chat

Zápory

nezjištěny

Reakce

Děkujeme!

Jméno: Pavel*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: jira sbt*****
Klady

ceny, doprava nad 5000 kč zdarma

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi

Jméno: Anonymní*****
Klady

Rychlost a dobrá komunikace

Zápory

nevím ožádných

Reakce

Děkujeme

Jméno: larka*****
Klady

Dobrá komunikace,rychlost a kvalita dodání

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi.

Jméno: florianova*****
Klady

Velky vyber. nejlepsi ceny

Zápory

nema

Reakce

Děkujeme

Jméno: solalcina*****
Klady

věrnost barvy na foto

Zápory

nevím

Reakce

Děkujeme

Jméno: Pavel, Liberec****
Klady

Zápory

Objednal jsem - a celá komunikace spočívala v tom, že zboží došlo. Žádné upozornění, žádné potvrzení, ale aj tak možno...

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení a zprávu. Omlouváme se za nedostatečnou komunikaci. Standardně se odesílají upozornění o změně stavu objednávky na e-mail zadaný v objednávce. Systém prověříme a případné nedostatky odstraníme. Děkujeme za Váš nákup.

Jméno: alzal*****
Klady

Zaslání vzorků vybraných koberců Výhodná cena Vstřícná komunikace.

Zápory

Pomalé načítání stránek eshopu. Chybí filtry dle více parametrů, např šíře + barva atd.

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi. Na zrychlení načítání našich stránkách pracujeme, stejně tak co nejdříve vložíme na e-shop možnost filtrace produktů.

Jméno: Lenka****
Klady

Zápory

Obchodník by měl změnit přepravce. Zboží mi dorazilo po týdnu jen díky neschopnému dopravci. Prý leželo zboží u něho na skladě. Nicméně v papírech je napsaná výměna za nové zboží, takže ho podezírám, že koberec poškodili a měnili za nový. Nejvíce mi ale vadí to, že dopravce mě nijak neinformoval a až poté, co jsem se ptala u obchodníka, začal něco řešit. Top Trans nedoporučuji.

Reakce

Děkujeme za Vaše hodnocení. Problém s dopravcem jsme vyřešili a nastavili nová pravidla, tak aby podobný problém již nenastal.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Skvělé ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme za Váš nákup i hodnocení!

Jméno: Anonymní*****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jonas****
Klady

velmi pěkné ceny široký sortiment online chat a možnost poradit se s bjednávkou doprava zdarma nad 5000,- ochota vyjít vstříc, když není vše podle představ zákazníka

Zápory

Reakce

Děkujeme za Vaši odezvu.

Jméno: lucie*****
Klady

přehlednost

Zápory

žádné

Reakce

Děkujeme za Vaši důvěru.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Výhodné ceny.

Zápory

Žádné jsem nenašla.

Reakce

Děkujeme za Vaši důvěru.

Jméno: Jiří****
Klady

Skvělý e-obchod právě s koberci i v metráži a s doplňky

Zápory

Jako každý e-shop -

Reakce

Děkujeme za Vaši důvěru.

Jméno: Anonymní*****
Klady

pohodlný výběr doma,v klidu

Zápory

nemá

Reakce

Děkujeme za Vaši důvěru.

Jméno: annade*****
Klady

Výborný výber tovaru. Jednoduché objednanie. Rýchle vybavenie objednávky. Bezpečné a rýchle dodanie kuriérom.

Zápory

Reakce

Velice děkujeme za Vaši recenzi a přejeme vše nejlepší do nového roku.

Jméno: Květa*****
Klady

Rychlost dodání a kvalita zboží

Zápory

Reakce

Velmi děkujeme za Vaši recenzi. Přejeme hodně úspěchů do nového roku!

Jméno: Anonymní*****
Klady

Rychlá dodací lhůta (zpoždění bylo z mé strany) Výborná cena oproti jiným eshopům nebo kamenným obchodům Rychlá reakce na mé mailové dotazy

Zápory

Žádné, jen trochu déle se načítají stránky eshopu na webu, ale to je zanedbatelné

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, které si velice vážíme. Budeme pracovat na zrychlení odezvy našeho webu.

Jméno: knl****
Klady

pohodlí domova

Zápory

koberec se těžko vybírá z obrázků

Reakce

Děkujeme za Vaši recenzi, v případě dalších nákupů Vám rádi zašleme vzorky koberců zdarma.

Jméno: Anonymní****
Klady

Dodávka byla až do domu.

Zápory

Koberce by měly být označené zda jsou zateplené či nikoliv.Já si koupila koberec a byla jsem zklamána, že je tak tenký (papírový).

Reakce

U koberců se zateplení nijak neměří ani nespecifikuje ve vlastnostech koberce. U každého koberce je však uvedena hustota vlákna a celková gramáž koberce. Dále zdarma zasíláme vzorky koberců. Děkujeme za Vaši důvěru.

Jméno: Anonymní*****
Klady

rychlost,ochota

Zápory

Reakce

Děkujeme, ano každý má vlastní nastavení barev a jasu a proto může být zobrazení odlišné.

Jméno: Jitka**
Klady

Nákup z domova

Zápory

Nejsou schopni dořešit nedodání objednaného a zaplaceného zboží.

Reakce

Prosíme o zaslání čísla objednávky nebo čísla účtu na náš e-mail. Zboží je připraveno k expedici, případně vrátíme peníze. Děkujeme

Jméno: Anonymní****
Klady

Koupě z domova

Zápory

Nemá

Reakce

Děkujeme

Jméno: Simona****
Klady

Skvělé ceny, doprava nad 5000 Kč zdarma

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní****
Klady

nízké ceny

Zápory

dopravce zboží

Reakce

Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. Konkrétní přepravu prověřujeme a provedeme systémová opatření, tak aby se daný problém již neopakoval. Velice se omlouváme jménem dopravce a děkujeme za Vaši důvěru.

Jméno: Anonymní****
Klady

Zápory

fotky trochu matou koberec vypadal fialkový a je spíš růžovofialkový. obchod poskytuje službu uříznutí koberce na míru ale je to strašně drahé kdyby to bylo za 200,- na koberci bylo by to super

Reakce

Děkujeme za Váš názor. Je pravda, že na každém monitoru může být zobrazení daného koberce různé, nicméně nabízíme možnost zaslání vzorků koberců zdarma. Co se týče řezu navíc (za klasický řez z role nic neúčtujeme) je zde cena 49 Kč / bm a záleží na každém zda-li si tuto službu objedná nebo bude řezat koberce sám. Cena je kalkulována předem a nerozumíme pozdějším stížnostem na cenu za zboží či službu. Nicméně Vám děkujeme za Váš názor!

Jméno: Anonymní*****
Klady

Příznivé ceny Dodržená sjednaná doba dodání

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: gasarchan*****
Klady

nejlepší ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: LV**
Klady

Levne koberce skladem.

Zápory

Velmi drahy jednoduchy rez koberce za kazdy metr. Nedodana jedna polozka, obchodnik slibil druhy den doposlat, ale zatim nic nedorazilo. Zbozi odeslano na jinou adresu nez zadano v eshopu – mozna chyba eshopu.

Reakce

Cena za řez navíc je za nadstandardní řez a z logistického hlediska je cena adekvátní. Cena za řez se účtuje pouze u řezu dle rozměrů zákazníka. Cenu jsme zákazníkovi vysvětlili a byla nabídnuta možnost dodat koberec bez řezání. Nerozumíme stížnosti na cenu, kterou zákazník odsouhlasí předem. Co se týče dodání na chybnou adresu, je bohužel chyba na straně zákazníka, který zadal stejnou adresu fakturační i dodací.

Jméno: Jirka**
Klady

Spolehlivý internetový obchod Velký výběr Velká výhoda je zaslání vzorků zboží

Zápory

Nevýhodu jsem nenašel

Reakce

Děkujeme

Jméno: Aleš Krýzl*****
Klady

Výborná komunikace pana majitele osobně

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Eva*****
Klady

kvalitní zboží, profesionální přístup, velký výběr sortimentu

Zápory

nemá žádné

Reakce

Děkujeme, sortiment neustále rozšiřujeme a kvalitní komunikaci považujeme za samozřejmost. Děkujeme za Váš nákup

Jméno: Irena*****
Klady

velký výběr přehlednost rychlé a kvalitní služby

Zápory

-

Reakce

Děkujeme

Jméno: pavlina*****
Klady

Super komunikace, vzorky zdarma a rychlost dodání. Nejnižší ceny na internetu.

Zápory

Žádné

Reakce

Děkujeme

Jméno: michal****
Klady

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Antkost*****
Klady

Uříznutí přesného zadaného rozměru, odřezky dodány v odděleném balíku. Perfektní zabalení koberce.

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Jirák*****
Klady

Doprava až domu.

Zápory

Malinká slabinka byla dohoda s přepravcem na přesném času dodání. Což nepovažuji za nic podstatného.

Reakce

Děkujeme, doprava řešena a přesný čas bude vždy avizován v den dodání hned ráno

Jméno: Jessie*****
Klady

rychlost dodání zboží výborná komunikace široká nabídka příjemné ceny

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*****
Klady

cena

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Libuše Frydrychová*****
Klady

dobrá cena,doprava až do domu

Zápory

lepší foto

Reakce

Děkujeme, budeme se snažit o lepší fotografie koberců.

Jméno: evulac*****
Klady

rychlost, ochota, perfektní jednání

Zápory

------

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní**
Klady

dobré ceny

Zápory

kmunikace

Reakce

Dobrý den, omlouvám se pokud jsme nedostatečně komunikovali, příště se polepšíme.

Jméno: Šárka****
Klady

Rychlost, solidní jednání.

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Anonymní*
Klady

nejlevnější cena

Zápory

dlouhá dodací lhůta, lživé informace o stavu objednávky

Reakce

Omlouváme se, pozdní dodání bylo pouze vyjímečné.

Jméno: Anonymní
Klady

Zápory

termín dodání lhali, že už je zboží odeslané 3x

Reakce

Bohužel jsem pouze tlumočili zprávy od dopravce, kterého jsme již změnili.

Jméno: Anonymní*****
Klady

Perfektní přehlednost a velký výběr za nejlepší ceny!

Zápory

Reakce

Děkujeme

Jméno: Juan
Klady

meli v nabidce bazarovy stroj ktery jsem nutne potreboval po domluve take objednal...NEDORAZILO NIC !!!Nikdo najednou nekomunikuje proste nic...Hulvati a bridilove.

Zápory

meli v nabidce bazarovy stroj ktery jsem nutne potreboval po domluve take objednal...NEDORAZILO NIC !!!Nikdo najednou nekomunikuje proste nic...Hulvati a bridilove.

Reakce

Objednávka byla stornována po 3 týdnech, kdy nedorazila platba od zákazníka.

 
CenyZboží.cz